پیاز داغ میگیریم گردو را خرد میکنیم به اندازه دونه های کشمش. بعد گردو و کشمش و زرشک را میشوریم میریزیم تو صافی آبش بره. بعد با پیاز داغ تفت می دهیم نمک و فلفل هم میزنیم. رب انار را اضافه میکنیم همه ی مواد را باهم مخلوط میکنیم در حد 2 دقیقه شعله گاز را کم می میکنیم تا رب انار به خورد مواد برود.
تو همین فاصله دور گردن مرغ را با نخ میدوزیم. گاز را خاموش میکنیم. مواد را داخل شکم مرغ میریزیم. وبا نخ شکم مرغ را میدوزیم
یه هویج را 4 قسمت میکنیم ته قابلمه میگذاریم مرغ را روی هویجها میگذاریم تا به ته قابلمه نچسبد. یه پیاز کوچیک 4 قسمت میکنیم واطراف مرغ میذاریم کمی هم زرد چوبه میریزیم و 3 لیوان اب میریزیم و کمی نمک. روی شعله کم میگذاریم تا بپزد. ودر اخر که مرغ پخت میگذاریم توی فر وگریلش (سرخش) میکنیم. و با برنج سرو میکنیم.