عصاره مرغ یک بسته کوچک
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)
طرز تهیه سوپ با قارچ
4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره
آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری
کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم
فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم
پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده)
سوپ بسیار لذیذ و خوشمزه
1 عدد
قارچ (خرد شده به شکل دلخواه)
سوپ فوری
1 لیوان
خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان
نمک به میزان دلخواه
آویشن 1قاشق مربا خوری

طرز تهیه:


ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.
4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .

مواد لازم سوپ گوجه فرنگیسوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی 
گوجه فرنگی متوسط     4 عدد
کره     1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده     1 عدد
آرد     1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی     1قاشق غذاخوری
آب گوشت     1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
ریحان تازه یا خشک     1 قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک     1 قاشق چایخوری



طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی

    در یک قابلمهٔ متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آنها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید، آن را کنار می گذاریم.