عصاره مرغ یک بسته کوچک |
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره |
آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری |
کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم |
فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم |
پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده)1 عدد |
قارچ (خرد شده به شکل دلخواه)1 لیوان |
خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان |
نمک به میزان دلخواه |
آویشن 1قاشق مربا خوریطرز تهیه:ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید. 4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت . مواد لازم سوپ گوجه فرنگی طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی در یک قابلمهٔ متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آنها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید، آن را کنار می گذاریم. |