طرز تهیه خورشت فسنجون با روشی منحصر به فرد

  • مواد لازم برای خورشت فسنجان با مرغ

    • گردو 400 گرم
    • مرغ 4 تکه
    • پیاز 1 عدد
    • رب انار 5 قاشق غذاخوری
    • شکر 3 قاشق غذاخوری
    • نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
    • روغن 2 قاشق برای سرخ کردن
    • زعفران دم کرده به دلخواه

اطلاعات مواد مغذی

  • 890کالری
  • 70 گرم چربی
  • 50 گرم کربوهیدرات
  • 35 گرم پروتئین

    یکی از خورش (خورشت)های اصیل ایرانی خورشت فسنجان است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید. علاوه بر این برای ترش و خوش طعم شدن خورشت میتوانید از یکی دو لیوان آب انار تازه در آن استفاده کنید. فسنجان شمالی معمولاً خیلی ترش است ولی در بقیه نقاط ایران اغلب فسنجان را ملس درست میکنند. برای تهیه این خورشت زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید چون راز داشتن فسنجان عالی علاوه بر رعایت نکات، این است که عجله نکنید و بگذارید خورش شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیافتد. در این دستور تهیه کامل، ترفند روغن انداختن گردو و پختن یک خورشت فسنجان جا افتاده عالی را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید. امیدوارم از این دستور لذت ببرید. منتظر شنیدن نظرات شما در بخش دیدگاه هستیم.

    اگر دوست دارید روش های دیگر تهیه فسنجان مرغ را هم امتحان کنید، طرز تهیه فسنجان مجلسی تزیین شده را هم ببینید یادستور تهیه فسنجون با مرغ که بدون شکر و با رب انار و کمی رب گوجه درست شده و پیازش هم رنده شده است.

  • مواد اولیه طرز تهیه فسنجان

    -روغن ونمک به میزان لازم
    -زعفران ساییده به دلخواه کمی
    -پیاز (رنده شده) ۱عدد
    -رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه
    -مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو
    -مرغ (سینه ران یا فیله هر کجای مرغ رو که دوست دارید) ۱ کیلو
    -شکر ۲الی ۳ قلشق غذاخوری

    میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس  رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردیم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم.

    این مرحله مرغ رو به خورشت اضافه میکنم. البته شما زمان بندی کنید و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنید. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنیم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه.

    یه خورشت خوشمزه و لذیذ براتون دارم اگه گفتید این خورشت چیه ؟

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.