ناهار لذیذ

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی" با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی را برای شما خوانندگان عزیز شرح بدیم. قبل از هر چیز به معرفی کلی اسپاگتی می پردازیم. اسپاگتی ریشه ایتالیایی و سیسیلی دارد و یک مدل پاستای نازک و کشیده می باشد که یکی از محبوب ترینغذاهای ایتالیایی به حساب می آید و  ایرانی ها آن را به روش خودشان طبخ می کنند. اسپاگتی معمولا از سمولینا و یا آرد و آب تشکیل می شود. در ادامه طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی را با دو مدل سس که هر دو نیز خوشمزه می باشند و همین طور تهیه و پخت آن ها در منزل راحت است را به شما آموزش می دهیم و شما طبق سلیقه غذایی که دارید می توانید هر کدام را انتخاب و امتحان کنید.


 


مواد لازم  برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی

ماکارونی : یک بسته

 نمک : یک قاشق غذاخوری

 روغن : دو  قاشق غذاخوری

 روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

 سس پستو یا سس گوجه فرنگی : به میزان لازم

 ریحان تازه : دو الی سه شاخه جهت تزیین اسپاگتی

 پنیر پارمزان : یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی


طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

قدم اول : در یک قابلمه آب می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

قدم دوم : بعد از اینکه آب به جوش آمد نمک و روغن را اضافه می کنیم. (روغن باعث می شود تا رشته های اسپاگتی به هم نچسبند!)

قدم سوم : اسپاگتی را نیز درون آب جوش می ریزیم.

قدم چهارم : هر 2-3 دقیقه یک بار اسپاگتی را هم می زنیم. به این طریق روغن خوب مخلوط می شود و باعث می شود به هم نچسبند.

قدم پنجم : بعد از این که ماکارونی آماده شد، آن را در یک آبکش می ریزیم و کمی صبر میکنیم تا آب اضافی ماکرونی ها خالی شود.

قدم ششم : یک قاشق روغن زیتون به ماکارونی ها میزنیم و آرام آرام هم می زنیم طوری که ماکارونی ها خرد نشوند و نشکنند. بعد ماکارونی را ظرف سرو میریزیم.

قدم هفتم : سپس سس مورد نظر خود را که از قبل آماده کرده ایم را روی ماکارونی میریزیم و پنیر پارمزان را هم اضافه می کنیم.

قدم هفتم : از سبزی های تازه ای که برای تزیین کنار گذاشته بودیم استفاده می کنیم  و اسپاگتی ایتالیایی خوشمزه خود را تزیین می کنیم.

یه غذای جدید 

تاریخچه و خواص حمص

شاید آدم باورش نشود که با ترکیب نخود و ارده می‌شود یک غذا درست کرد؛ ولی واقعیت این است که این اتفاق چند قرن پیش افتاده است. اولین بار در جنگ‌های صلیبی این غذا را برای سربازان مصری درست کرده‌اند و بعدها کم‌کم به سفره‌های غذا راه پیدا کرده است و حالا طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد.

حمص به خاطر داشتن نخود و ارده بسیار مقوی است. سرشار از آهن، ویتامین سی، ب۶، فولات و پروتئین و فیبر است و می‌تواند یک صبحانه یا میان‌وعده خوب و سالم برای بچه‌ها باشد. نخود یکی از مواد معجزه‌آسا برای سلامت پوست و مو است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.