پیراشکی گوشت ساده با طعمی باور نکردنی

مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی
گوشت چرخ شده 300 گرم
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
زیره 1/4 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
دارچین، فلفل، زردچوبه،نمک به مقدار لازم
یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گوشتی که اصولا آن را به عنوان نوعی فینگر فود یا غذای انگشتی در میهمانی ها سرو می کنند پیراشکی گوشت است که می توان با انواع گوشت و با ترکیب انواع سبزیجات تهیه می کنند. از جمله انواع آن می توان به پیراشکی مرغ، پیراشکی گوشت و قارچ، پیراشکی پنیری، پیراشکی کالباس، پیراشکی سویا و … اشاره کرد.

در بین انواع پیراشکی می توان از پیراشکی مرغ و پیراشکی گوشت قرمز مخلوط با سبزیجات به عنوان پیراشکی مجلسی نام برد که بسیار لذیذ و خوشمزه است.

 تهیه پیراشکی پیچیدگی چندانی ندارد و همانطور که می دانید، هم می توان آن را در روغن سرخ کرد و هم می توان پیراشکی رژیمی یعنی پیراشکی در فر تهیه کرد که در این مطلب با روش تهیه پیراشکی گوشت و پیازچه در فر آشنا خواهید شد.

پیراشکی گوشت خانگی مانند سمبوسه می تواند غذا یا میان وعده ای سالم برای کودکان یا دانش آموزان باشد و برای اطمینان از کیفیت بالای آن بهتر است حتی خمیر آن را هم در خانه تهیه کنید. می دانیم خمیرهای آماده دارای مواد نگهدارنده هستند و مصرف مداوم آنها برای سلامت مضر است. پس بهتر است تا جایی که می توانیم کمتر از مواد آماده استفاده کنیم.

خمیر پیراشکی:
 

مواد لازم خمیر:
آرد به مقدار لازم(تا جایی که به دست نچسبد)
تخم مرغ  1 عدد
ماست  ½ پیمانه
کره  75 گرم
روغن مایع  2 قاشق غذاخوری
شیر 70 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر 10 گرم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر پیراشکی:
مرحله اول:
تخم مرغ را همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم:
ماست مخلوط با بیکینگ پودر، شیر، کره و روغن مایع را همراه ادویه ها به مایه تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم:
آرد را به تدریج اضافه کنید و با نو 

طرز تهیه مایه پیراشکی:
مرحله اول:
پیاز را نگینی خرد کنید و آن را با مقداری روغن مایع و کره با حرارت ملایم سرخ کنید در حدی که طلایی و سبک شود.
مرحله دوم:
گوشت چرخ شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و ادویه پیراشکی را نیز همراه گوشت تفت دهید.
مرحله سوم:
قارچ و فلفل دلمه نگینی خرد 
مرحله سوم:
قارچ و فلفل دلمه نگینی خرد شده و پیازچه را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که آب قارچ کشیده شود.
مرحله چهارم:
در این مرحله رب را به مایه پیراشکی گوشت اضافه کنید.
مایه آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
طرز پیچیدن پیراشکی:
مرحله اول:
روی سطح کار آرد پاشی کنید. گلوله های 15 گرمی از خمیر بردارید و به کمک وردنه خمیر را باز کنید. 
مرحله دوم:
مقداری از مایه پیراشکی گوشت بردارید و یک سمت خمیر باز شده قرار دهید و لبه دیگر را روی آن بیاورید و به کمک چنگال ببندید. (لبه های  داخلی خمیر را کمی مرطوب کنید)
پیچیدن- پیراشکی گوشت-min

ده و پیازچه را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که آب قارچ کشیده شود.

ک انگشت مخلوط کنید تا جایی که به دست نچسبد. خمیر را در کیسه فریزر یا ظرف در دار قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت در یخچال استراحت کند.

سوپ با مزه

سوپ 
معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)
طرز تهیه سوپ با قارچ
4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره
آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری
کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم
فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم
پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده)
سوپ بسیار لذیذ و خوشمزه
1 عدد
قارچ (خرد شده به شکل دلخواه)
1 لیوان
خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان
نمک به میزان دلخواه
آویشن 1قاشق مربا خوری
طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.
4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .وقتی سوپ تقریبا جا افتاد خامه را خوب بزنید و با مقداری از آب غذا(شیر)مخلوط کنید و در صورت امکان با همزن خوب یکنواخت کنید.سپس آن را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را برای سرو آماده کنید.
نکات:

1)توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه سوپ را خیلی روی حرارت قرار ندهید جون خامه میبرد.
2)در صورت تمایل از خامه و شیر بیشتری در سوپ استفاده کنید.
3)اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده برای تزیین غذا آن را خوشمزه تر میکند.
4)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ صاف شده استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.
5)در صورت تمایل از مقداری گردوی آسیاب شده هم داخل سوپ و هم برای تزیین استفاده کنید(طعم دلپذیری به غذایتان میدهد!)
نوش جان

سوپ با مزه

عصاره مرغ یک بسته کوچک
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)
طرز تهیه سوپ با قارچ
4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره
آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری
کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم
فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم
پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده)
سوپ بسیار لذیذ و خوشمزه
1 عدد
قارچ (خرد شده به شکل دلخواه)
سوپ فوری
1 لیوان
خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان
نمک به میزان دلخواه
آویشن 1قاشق مربا خوری

طرز تهیه:


ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.
4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .

مواد لازم سوپ گوجه فرنگیسوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی 
گوجه فرنگی متوسط     4 عدد
کره     1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده     1 عدد
آرد     1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی     1قاشق غذاخوری
آب گوشت     1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
ریحان تازه یا خشک     1 قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک     1 قاشق چایخوری



طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی

    در یک قابلمهٔ متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آنها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید، آن را کنار می گذاریم.

سلاد ماکارونی های خوشمزه

سالاد ماکارونی خوشمزه مواد لازم

۲ تا ۳ 
  1. ۱ بسته ماکارانی مدل دار کوچک
  2. ۲ عدد فلفل دلمه ایی سبز
  3. ۲ عدد هویج
  4. ۲ عدد کالباس یا سوسیس (مقدار کم)
  5. نخود فرنگی کمی
  6. ۲ عدد سیب زمینی
  7. سس مایونز
  8. ۱ عدد ران مرغ آبپز شده
  9. ۱ عدد پیاز
  10. نمک و فلفل میزان لازم
  11. خیارشور مقدار لازم

مراحل

۱ ساعت
  1. ابتدا ران مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و ادویه بار گذاشته تا پخته شود و آب آن تمام که شد ریز خرد کرده و کنار میگذاریم

     
     فلفل دلمه رو ریز مربعی خرد کرده و داخل نایلون ریخته و داخل آب جوش پنج دقیقه حرارت میدهیم و بعد داخل سبد خالی میکنیم
  2.  
     هویج و سیب زمینی را نیز خرد کرده به صورت مربعی کوچک و هر کدام را جدا داخل نایلون در آبجوش می‌پزیم و نخود فرنگی هم همینطور
  3.  
     خیارشور و کالباس را هم خرد کرده بصورت نگینی ریز و بعد از پخته شدن تمام مواد بالا همه مواد را باهم مخلوط میکنیم
  4. بعد ماکارانی را داخل آبجوش ریخته همراه با نمک تا کاملاً نرم و پخته شود و بعد آبکش کرده و می‌گذارید خنک شود

    1. و در آخر ماکارانی که خنک شد به مواد بالا اضافه کرده و همراه با نمک و فلفل و سس مایونز مخلوط کنید و داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند

       
       این سالاد ماکارونی فوق‌العاده خوشمزه است حتما امتحان کنید
    2.  
       می‌توانید از ذرت یا کلم قرمز یا جعفری داخل سالاد نیز استفاده کنی 
    3. سالاد الویه خوشمزه یکی از سالاد های است که معمولا بچه ها اون را خیلی دوست دارند .طرز تهیه :

      سینه مرغ را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، کمی نمک و یک لیوان آب می گذاریم که پخته شود و آب آن کاملاً کشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می کنیم. استخوانهای مرغ را جدا کرده و گوشت آن را خرد می کنیم. 

      بعدهویج وخیار شور را خرد و با کلیه مواد خرد شده مخلوط کرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردکردن با بقیه آبلیمو ، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف مناسب مواد سالاد الویهرا ریخته و آن را به شکل دلخواه درست می کنیم. بقیه سس مایونز را با کاردک بر سطح سالاد می کشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می کنیم.


     در کنار این سالاد ماکارونی می تونید یه پیش غذای فوق العاده با سیب زمینی داشته باشید که مهمان هاتون را غافل گیر کنید .

سالاد خوشمزه ومتنوع

 انواع سالاد سبزیجات های خوشمزه

شاید بعضی از ما بیشتر از اینکه به سالاد به چشم یک پیش غذای خوشمزه نگاه کنیم آن را یک غذای رژیمی می دانیم و جایگزین غذای اصلی می کنیم. سالادهای خوشمزه و خلاقانه زیادی در دنیا درست می شود که فقط محدود به چند برگ کاهو و تکه های خیار نیستند و حتی تعدادی از آن ها از غذاهای اصلی سر میز هم خوشمزه تر هستند و ممکن است اگر جلوی خودتان را نگیرید آنقدر از آن ها بخورید که دیگر جایی برای غذای اصلی باقی نماند! اینکه بدانید معروف ترین و خوشمزه ترین سالاد هر کشور چه جوری درست می شود شاید برایتان جالب باشد

سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

برای درست کردن این سالاد خوشمزه آواکادو، ذرت، لوبیا سیاه، سیب زمینی و پیاز را با هم مخلوط می کنند. این سالاد هم خوشمزه و هم سبک است و به خصوص در روزهای گرم تاسبتان می تواند یک پیش غذای انرژی زا باشد و حسابی سرحالتان می کند. در این غذا هم انواع ویتامین های گیاهی وجود دارد و هم پروتئین پس خیلی مقوی است. مواد این سالاد کاملا خرد می شوند و به زیبایی در ظرف تزئین می شوند

سالاد سولاریتو(solterito)، پرو

تنوعی از رنگ ها و طعم ها! این سالاد از مواد تازه و مقوی درست می شود و با آن سالادهایی که پایه و اساس آن ها کاهو است فرق دارند. برای درست کردن این سالاد از سیب زمینی، گشنیز، پیاز، فلفل قرمز، باقلا، ذرت و پنیری مخصوص استفاده می شود. تمام سبزیجاتی که در این سالاد به کار می روند به تکه های یک اندازه خورد می شوند و در آخر هم بر روی آن ها روغن زیتون ریخته می شود. تصور کنید با خوردن یک قاشق از این سالاد که از سبزیجات و خوراکی های متنوع درست شده تا چه اندازه می توانید طعم انواع مختلف مزه ها را در آن واحد بچشید.

سالاد یونانی

سالادهای یونانی از تکه های گوجه، خیار، پیاز، پنیر فتا و زیتون درست می شوند و معمولا با نمک و مرزن جوش مزه دار می کند و در آخر بر روی آن روغن زیتون ریخته می شود. در این سالاد گاهی تکه های از فلفل دلمه هم ریخته می شود که اتفاقا مزه خوبی هم به سالاد می دهند. مخصوصا در ماه های تابستان از این سالاد زیاد استفاده می شود و آن را در این موقع از سال بر روی میز بیشتر خانواده های یونانی پیدا می کنید.  انواع سالادهای دیگر هم در یوتان درست می شود که پایه آن ها کاهو و یا کلم است.

سالاد سیب زمینی آلمانی

اگر خیال دارید یک سالاد آلمانی اصیل بخورید باید به فکر یک سس خوشمزه باشید چون آلمانی ها معمولا بر روی سالادها از سس خامه ای استفاده می کنند هر چند که گاهی هم از ترکیب سرکه، گیاهان معطر و ادویه ها سسی مایع تهیه می کنند. بعضی از سالادهای سنتی آلمانی از کاهو، سبریجات و میوه های مختلف درست می شوند و برای درست کردن تعدادی دیگر از سالاد های سنتی آلمانی هم از گوشت، پاستا و یا مرغ استفاده می شود. این سالادها را معمولا با پنیر و تخم مرغ تزئین می کنند که هم آن ها را خوش آب و رنگ می کند و هم طعم و مزه خوبی به آن ها می دهد. اما یکی از معروف ترین سالادهای آلمانی سالاد سیب زمینی است که برای درست کردن آن سیب زمینی ها به صورت درشت و یا حقه حلقه خورد می شود و با موادی مثل ژامبون، تخم مرغ، خیارشور و ذرت ترکیب  می شود.

یه سالاد مناسب همه فصول 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید 

1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.

3.    کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.

4. سالاد حاضر است. لذت ببرید.