عصاره مرغ یک بسته کوچک |
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره |
آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری |
کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم |
فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم |
پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده)1 عدد |
قارچ (خرد شده به شکل دلخواه)1 لیوان |
خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان |
نمک به میزان دلخواه |
آویشن 1قاشق مربا خوریطرز تهیه:ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید. 4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت . مواد لازم سوپ گوجه فرنگی طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی در یک قابلمهٔ متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آنها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید، آن را کنار می گذاریم. |
ابتدا ران مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و ادویه بار گذاشته تا پخته شود و آب آن تمام که شد ریز خرد کرده و کنار میگذاریم
بعد ماکارانی را داخل آبجوش ریخته همراه با نمک تا کاملاً نرم و پخته شود و بعد آبکش کرده و میگذارید خنک شود
و در آخر ماکارانی که خنک شد به مواد بالا اضافه کرده و همراه با نمک و فلفل و سس مایونز مخلوط کنید و داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند
سینه مرغ را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، کمی نمک و یک لیوان آب می گذاریم که پخته شود و آب آن کاملاً کشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می کنیم. استخوانهای مرغ را جدا کرده و گوشت آن را خرد می کنیم.
بعدهویج وخیار شور را خرد و با کلیه مواد خرد شده مخلوط کرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردکردن با بقیه آبلیمو ، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف مناسب مواد سالاد الویهرا ریخته و آن را به شکل دلخواه درست می کنیم. بقیه سس مایونز را با کاردک بر سطح سالاد می کشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می کنیم.
در کنار این سالاد ماکارونی می تونید یه پیش غذای فوق العاده با سیب زمینی داشته باشید که مهمان هاتون را غافل گیر کنید .
شاید بعضی از ما بیشتر از اینکه به سالاد به چشم یک پیش غذای خوشمزه نگاه کنیم آن را یک غذای رژیمی می دانیم و جایگزین غذای اصلی می کنیم. سالادهای خوشمزه و خلاقانه زیادی در دنیا درست می شود که فقط محدود به چند برگ کاهو و تکه های خیار نیستند و حتی تعدادی از آن ها از غذاهای اصلی سر میز هم خوشمزه تر هستند و ممکن است اگر جلوی خودتان را نگیرید آنقدر از آن ها بخورید که دیگر جایی برای غذای اصلی باقی نماند! اینکه بدانید معروف ترین و خوشمزه ترین سالاد هر کشور چه جوری درست می شود شاید برایتان جالب باشد
تنوعی از رنگ ها و طعم ها! این سالاد از مواد تازه و مقوی درست می شود و با آن سالادهایی که پایه و اساس آن ها کاهو است فرق دارند. برای درست کردن این سالاد از سیب زمینی، گشنیز، پیاز، فلفل قرمز، باقلا، ذرت و پنیری مخصوص استفاده می شود. تمام سبزیجاتی که در این سالاد به کار می روند به تکه های یک اندازه خورد می شوند و در آخر هم بر روی آن ها روغن زیتون ریخته می شود. تصور کنید با خوردن یک قاشق از این سالاد که از سبزیجات و خوراکی های متنوع درست شده تا چه اندازه می توانید طعم انواع مختلف مزه ها را در آن واحد بچشید.
سالادهای یونانی از تکه های گوجه، خیار، پیاز، پنیر فتا و زیتون درست می شوند و معمولا با نمک و مرزن جوش مزه دار می کند و در آخر بر روی آن روغن زیتون ریخته می شود. در این سالاد گاهی تکه های از فلفل دلمه هم ریخته می شود که اتفاقا مزه خوبی هم به سالاد می دهند. مخصوصا در ماه های تابستان از این سالاد زیاد استفاده می شود و آن را در این موقع از سال بر روی میز بیشتر خانواده های یونانی پیدا می کنید. انواع سالادهای دیگر هم در یوتان درست می شود که پایه آن ها کاهو و یا کلم است.
اگر خیال دارید یک سالاد آلمانی اصیل بخورید باید به فکر یک سس خوشمزه باشید چون آلمانی ها معمولا بر روی سالادها از سس خامه ای استفاده می کنند هر چند که گاهی هم از ترکیب سرکه، گیاهان معطر و ادویه ها سسی مایع تهیه می کنند. بعضی از سالادهای سنتی آلمانی از کاهو، سبریجات و میوه های مختلف درست می شوند و برای درست کردن تعدادی دیگر از سالاد های سنتی آلمانی هم از گوشت، پاستا و یا مرغ استفاده می شود. این سالادها را معمولا با پنیر و تخم مرغ تزئین می کنند که هم آن ها را خوش آب و رنگ می کند و هم طعم و مزه خوبی به آن ها می دهد. اما یکی از معروف ترین سالادهای آلمانی سالاد سیب زمینی است که برای درست کردن آن سیب زمینی ها به صورت درشت و یا حقه حلقه خورد می شود و با موادی مثل ژامبون، تخم مرغ، خیارشور و ذرت ترکیب می شود.